Reaxing

REAXING IS EEN LEVENSSTIJL

Reageren zit in ons instinct, in het DNA van onze zintuigen.

De uitdagingen en moeilijkheden van het dagelijks leven zitten ons vaker dan ons lief is in de weg. Minstens één keer in ons leven hebben we allemaal te maken gehad met onvoorspelbare situaties en hebben we snel moeten reageren.


Reageren vertegenwoordigt de sleutel voor individueel psycho-lichamelijk welzijn.


Het Reaxing-project werd niet alleen geboren als een trainingsmethode, maar ook als een levensstijl, een manier van denken en handelen die voortkomt uit de constatering dat de dagelijks onvoorspelbare situaties waar we in ons leven aan worden blootgesteld, ons leren reactiever te zijn , zelfverzekerd en in staat om toekomstige uitdagingen te beheersen. “Reaxing” betekent de capaciteit hebben om een proactieve richting te geven aan de obstakels die dagelijks voorkomen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: