Reaxing

REAXING IS EEN LEVENSSTIJL

Reageren zit in ons instinct, in het DNA van onze zintuigen.

De uitdagingen en moeilijkheden van het dagelijks leven zitten ons vaker dan ons lief is in de weg. Minstens één keer in ons leven hebben we allemaal te maken gehad met onvoorspelbare situaties en hebben we snel moeten reageren.


Reageren vertegenwoordigt de sleutel voor individueel psycho-lichamelijk welzijn.


Het Reaxing-project werd niet alleen geboren als een trainingsmethode, maar ook als een levensstijl, een manier van denken en handelen die voortkomt uit de constatering dat de dagelijks onvoorspelbare situaties waar we in ons leven aan worden blootgesteld, ons leren reactiever te zijn , zelfverzekerd en in staat om toekomstige uitdagingen te beheersen. “Reaxing” betekent de capaciteit hebben om een proactieve richting te geven aan de obstakels die dagelijks voorkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: