Trainingen

Personal Training, 1vs1 (€44,95 p.p. excl. btw)

Bij de individuele trainingen worden de spelers individueel begeleid en getraind door trainer Jimmy Buitenhuis. Deze trainingen zijn op maat gemaakt en zijn per voetballer anders. Heb jij een doel en wil je hier intensief mee aan de slag? Meld je dan aan voor de personal training!

Small-group training max. 4 (€29,95 p.p. excl. btw)

De small-group trainingen zijn ingericht voor het individueel begeleiden en trainen van 2 tot 4 voetballers. Elke voetballer heeft zijn eigen verbeterpunten en/of kwaliteiten. Deze kwaliteiten en verbeterpunten worden gematcht met de juiste voetballers. Door de juiste afstemming ondersteunen voetballers elkaar onder begeleiding van proffesionals. Wil jij aan de slag in groepsverband met individuele focus? Meld je dan aan voor de small-group trainingen!

Teamtraining (€14,95 p.p. excl. btw)

De teamtrainingen worden verzorgd door een veldtrainer en een begeleider. De teamtrainingen worden verzorgd door trainers met ervaring bij één of meerdere BVO’s (Betaald Voetbal Organisatie(s)) als voetballer of trainer/coach. Tevens is er een begeleider aangesteld om spelers te helpen met keuzes buiten het veld. Door de combinatie, van professionele begeleiding op het veld en naast het veld, creëren we een omgeving waarin de speler(s) optimaal kunnen ontwikkelen. Wil jij leren van anderen en trainen in groepsverband? Meld je dan aan voor de teamtrainingen!

%d bloggers liken dit: