Trainingen

Personal training €45,- incl. btw

Personal training wordt gegeven voor verschillende doelgroepen. De klanten hebben verschillende doelen, zoals afvallen, fitter worden, krachtiger worden, of het vergroten van spiergroei. Personal training wordt zowel binnen als buiten gedaan. Door de fantastische faciliteiten is het mogelijk om buiten en binnen te trainen. De trainingen zijn heel divers. Zo worden de volgende trainingen onder andere gegeven: 

  • High Intensity Interval trainingen (HIIT)
  • Bokstraining 
  • Duurtraining/ Uithoudingsvermogen
  • Krachttraining 
  • Maximale spiergroei/ Hypertrofie
  • Afvaltrainingen 
  • Reaxing/ Neuromusculair / Reactief vermogen

Herstel trainingen €10,- per 15 minuten excl. btw

De hersteltrainingen staan in het teken van behandelingen middels massagegun. Deze behandelingen zijn niet voor het bevorderen van blessureherstel, maar zijn gericht op het herstellen van trainingsarbeid. Door het gebruik van de massagegun behandelingen vóór de training kan het goed zijn voor een stevige warming-up van de spieren. Bij JB Personal Coaching wordt het voornamelijk na de trainingen gedaan ter bevordering van het herstel na een training. Deze behandelingen zorgen o.a. ook voor een verbeterde bloedsomloop en een verminderde kans op vorming van melkzuur/ lactaat (spierkrampen).

Diëtist (afhankelijk van je zorgverzekering)  

Aan de slag met alleen je herstel en trainingsarbeid is niet genoeg. Door een goed aanbod middels een sportdiëtist is de derde pijler ingevuld. Er zijn vier afspraken in het jaar waarin de klant een fysieke afspraak kan maken met de sportdiëtiste. Tijdens de eerste afspraak bij de sportdiëtiste komt er een intake, weeg moment en voedingsadvies. Daarna zal er gekeken worden of het schema moet worden aangepast en/of het gewenste resultaat er is. Deze begeleiding bij de klant biedt uiteraard ruimte voor eventuele vragen of onduidelijkheden tussen de afspraken door.

Personal Soccertraining, 1vs1 (€44,95 p.p. excl. btw)

Bij de individuele trainingen worden de spelers individueel begeleid en getraind door trainer Jimmy Buitenhuis. Deze trainingen zijn op maat gemaakt en zijn per voetballer anders. Heb jij een doel en wil je hier intensief mee aan de slag? Meld je dan aan voor de personal training!

Small-group soccertraining max. 4 (€29,95 p.p. excl. btw)

De small-group trainingen zijn ingericht voor het individueel begeleiden en trainen van 2 tot 4 voetballers. Elke voetballer heeft zijn eigen verbeterpunten en/of kwaliteiten. Deze kwaliteiten en verbeterpunten worden gematcht met de juiste voetballers. Door de juiste afstemming ondersteunen voetballers elkaar onder begeleiding van proffesionals. Wil jij aan de slag in groepsverband met individuele focus? Meld je dan aan voor de small-group trainingen!

Team soccertraining (€14,95 p.p. excl. btw)

De teamtrainingen worden verzorgd door een veldtrainer en een begeleider. De teamtrainingen worden verzorgd door trainers met ervaring bij één of meerdere BVO’s (Betaald Voetbal Organisatie(s)) als voetballer of trainer/coach. Tevens is er een begeleider aangesteld om spelers te helpen met keuzes buiten het veld. Door de combinatie, van professionele begeleiding op het veld en naast het veld, creëren we een omgeving waarin de speler(s) optimaal kunnen ontwikkelen. Wil jij leren van anderen en trainen in groepsverband? Meld je dan aan voor de teamtrainingen!

%d bloggers liken dit: