Personal training

Bij JB Personal Coaching wordt er gewerkt vanuit drie pijlers. Deze pijlers zijn gericht op het optimaal begeleiden van atleten. Doormiddel van die drie pijlers in combinatie met het motto; “Every body is an athlete”, kunnen zij samen met elke klant elk doel bereiken.

Personal training €45,- incl. btw

Personal training wordt gegeven voor verschillende doelgroepen. De klanten hebben verschillende doelen, zoals afvallen, fitter worden, krachtiger worden, of het vergroten van spiergroei. Personal training wordt zowel binnen als buiten gedaan. Door de fantastische faciliteiten is het mogelijk om buiten en binnen te trainen. De trainingen zijn heel divers. Zo worden de volgende trainingen onder andere gegeven:

  • High Intensity Interval trainingen (HIIT)
  • Bokstraining
  • Duurtraining/ Uithoudingsvermogen
  • Krachttraining
  • Maximale spiergroei/ Hypertrofie
  • Afvaltrainingen
  • Reaxing/ Neuromusculair / Reactief vermogen

Herstel trainingen €10,- per 15 minuten excl. btw

De hersteltrainingen staan in het teken van behandelingen middels massagegun. Deze behandelingen zijn niet voor het bevorderen van blessureherstel, maar zijn gericht op het herstellen van trainingsarbeid. Door het gebruik van de massagegun behandelingen vóór de training kan het goed zijn voor een stevige warming-up van de spieren. Bij JB Personal Coaching wordt het voornamelijk na de trainingen gedaan ter bevordering van het herstel na een training. Deze behandelingen zorgen o.a. ook voor een verbeterde bloedsomloop en een verminderde kans op vorming van melkzuur/ lactaat (spierkrampen).

Diëtist (afhankelijk van je zorgverzekering) 

Aan de slag met alleen je herstel en trainingsarbeid is niet genoeg. Door een goed aanbod middels een sportdiëtist is de derde pijler ingevuld. Er zijn vier afspraken in het jaar waarin de klant een fysieke afspraak kan maken met de sportdiëtiste. Tijdens de eerste afspraak bij de sportdiëtiste komt er een intake, weeg moment en voedingsadvies. Daarna zal er gekeken worden of het schema moet worden aangepast en/of het gewenste resultaat er is. Deze begeleiding bij de klant biedt uiteraard ruimte voor eventuele vragen of onduidelijkheden tussen de afspraken door.

%d bloggers liken dit: